Edustukset

Oy Finnshipping Ltd

Jaa tämä artikkeli

Edustukset

Kilpailullisen meklaritoiminnan lisäksi meillä on Suomessa kahden valtameriliikenteen toimijan edustus, joiden avulla voimme tarjota ratkaisuja kuljetustarpeisiin myös erikoisempiin kohteisiin kuten suurille järville, tai vaativammille lasteille jotka tarvitsevat laivalta erityisominaisuuksia.

Saga Welco

Saga Welco on kansainvälinen varustamo, joka tarjoaa korkealaatuisia ratkaisuja metsätuotteiden ja irtolastien kuljettamiseen. Nykyaikaisella laivastolla yhtiö varmistaa korkeimmat laatu-, rahdinhoito- ja palvelustandardit.

Saga Welcon konttorit sijaitsevat Antwerpenissä, Livornossa, Savannassa, Rio de Janeirossa, São Paulossa, Soulissa, Shanghaissa ja Tokiossa.

FALLine

Oy Finnshipping Ltd toimii FALLine -linjaliikennepalvelun varausagenttina, joka harjoittaa säännöllisiä liikennöintiä Pohjois-Euroopan ja useiden St Lawrence Seawaysin ja Suurten järvien satamien välillä.

FALLine on perinteinen linja, joka on erikoistunut kuorma- ja projektikuormien kuljettamiseen.

Lastaussatamat pohjois-Euroopassa

Säännölliset lastaussatamat Pohjois -Euroopassa ovat Antwerpen, Ghent, Dunkirk, Bilbao, Gijon Aviles, Bremen, Brake, Stettin, Ventspils, Klaipeda ja Pietari.

Purkaminen tapahtuu periaatteessa kaikissa Suurten järvien alueen satamissa.

Jatkoyhteydet sisämaahan

FALLine tarjoaa myös kuljetuksen purkaussatamasta mihin tahansa Yhdysvaltojen sisämaahan ja Kanadaan yhdessä Fednav Directin kanssa. FALLine on osa Fednav International Ltd:tä

Ota yhteyttä meihin

Otamme innolla vastaan uusia haasteita ja tarjoamme mielellämme omaa osaamistamme teidän kuljetustarpeittenne täyttämiseksi. Tulevaisuutemme rakentuu onnistuneista toimituksista ja tyytyväisistä asiakkaista.

Copyright © 2021 Oy Finnshipping Ltd. All rights reserved.