Representationer

Oy Finnshipping Ltd

Dela denna artikel

Representationer

Utöver konkurrenskraftig mäklarverksamhet representerar vi två sjötransportoperatörer i Finland, som gör att vi kan tillhandahålla lösningar för transportbehov till mer speciella destinationer som de stora sjöarna, eller för laster som kräver mera specialutrustade fartyg.

Saga Welco

Saga Welco är ett internationellt rederi som erbjuder högkvalitativa lösningar för transport av skogsprodukter, breakbulk och bulklaster. Med en modern flotta som består av öpen hatch- och jib-kranar fartyg säkerställer företaget högsta standard inom kvalitet, last behandling och service.

Saga Welcos filialkontor finns i Antwerpen, Livorno, Savannah, Rio de Janeiro, São Paulo, Seoul, Shanghai och Tokyo.

FALLine

Oy Finnshipping Ltd fungerar som bokningsagent för FALLine, en linjeservice inom Fednav International Ltd, Montreal, som erbjuder regelbundna seglingar med moderna handysize-fartyg mellan norra Europa och flera hamnar vid St. Lawrenceleden och Stora Sjöarna. FALLine är en konventionell linje som specialiserat sig på transporter av styckegods och projektlaster.

Lasthamnar i norra Europa

Reguljära lasthamnar i norra Europa är Antwerpen, Gent, Dunkerque, Bilbao, Gijón Avilés, Bremen, Brake, Szczecin, Ventspils, Klaipeda och St. Petersburg. Lossning sker i allmänhet i alla hamnar i området för de Stora Sjöarna.

Alla last- och lossningshamnar anlöps beroende på tillräckligt lastunderlag.

Till alla destinationer inom USA och Kanada

FALLine erbjuder också vidare transport från lossningshamnen till alla destinationer inom USA och Kanada med Fednav Direct, bolagets egna speditionsavdelning.

Kontakta oss

Vi välkomnar utmaningar och ser fram emot att erbjuda er vår expertis och erfarenhet för era transportbehov.

En lyckad skeppning och en tillfredsställd kund – där ligger vår framtid.

Copyright © 2021 Oy Finnshipping Ltd. All rights reserved.